Selecteer een pagina

Website voor therapeut

Ben jij een therapeut die graag met mensen werkt? Maar vind je het opzetten van een website die werkt moeilijk? Zo moeilijk dat je waarschijnlijk klanten misloopt. Dat is jammer. Met een goede website die ingericht is via de hedendaagse marketing technieken krijg je meer klanten.

Kiezen wat echt belangrijk voor jouw bedrijf is

Heb je moeite om je website op te zetten? Ben jij al uren bezig om een goede host te vinden? Dat is jammer. Het zijn kostbare uren die je beter kunt gebruiken om aan je marketing of aan je klanten kunt spenderen.

Een ontwerp van mij is namelijk helmaal niet duur. En met een paar dagen kun jij al een bericht plaatsen. Berichten waarmee jij meer klanten aan je kunt gaan binnen.

Waardoor jij meer bezig bent met wat je echt leuk vindt. Klanten beter maken.

Kies voor een kant en klaar ontwerp en vul deze met tekst en foto’s die jouw bedrijf omschrijven is goedkoop en makkelijk. En wil je toch nog schuiven of veranderingen aanbrengen? Dat is geen enkel probleem. Zelf vind ik dat juist nog leuker.

Want eerlijk is eerlijk. Er zijn al genoeg marketing websites die op elkaar lijken.

Wie ik ben

Hi, ik ben Jules. Een therapeut die jouw helpt bij je verkoop via het internet. Ik zet jouw website op en als je wilt help ik je met je teksten. Zodat je lezers zich betrokken voelen bij je tekst en daarom lezen wat voor therapeut je bent,

Ik weet dat jij graag mensen helpt in jouw zaak, laat mij jou helpen met je website voor de therapeut.

Het is mijn missie om elke therapeut een goede website te geven.
Vindbaar in Google en met goede teksten en foto’s

Wat andere therapeuten zeggen over hun website

Meij Design & Survey is deskundig en professioneel met WordPress en SEO. En, heel belangrijk voor mijn bedrijf, een goed inlevingsvermogen voor de belangen van mijn potentiële cliënten zodat zij mijn acupunctuurpraktijk goed gaan vinden. Prettige samenwerking en snel resultaat.

drs. Renny Wiegerink

acupunturist

Goed werk geleverd! Snelle response bij vragen en aanpassingen. Aanrader voor iedere (startende) ondernemer! Een nieuwe tevreden klant van Meij Design.

John

marketing manager

Excellent work! Very quick responses, very knowledgable, round the clock support! We recommend Meij Design

Victoria

marketing manager

Je krijgt meer vertrouwen

Met een mooie website die het goed doet, zowel in Google als bij je lezers, hoef jij je niet meer te verstoppen.

Voor je het weet zijn er vrienden die jouw advies willen over zo’n mooir website.

Website voorbeelden

Wil je misschien een ander website ontwerp? Kijk gerust even rond ik heb er genoeg.
webdesign delft

webdesign delft

Webdesign Delft Heb jij een website nodig? Dat is slim. Want zonder een website ben jij niet te vinden in Google. Zonder een website kun je ook geen landingspagina voor je advertentie maken. Je kunt dan niet groeien met je bedrijf. Ik maak websites en...

website voor consultant

website voor consultant

Wil jij meer omzet? Heb je al een website, maar begrijp je niet hoe je daar klanten mee binnen haalt? Dat is jammer. Je kunt dan waarschijnlijk niet die mooie auto aanschaffen die bij jouw past. Ik maak niet alleen een mooie website, maar zorg ook voor de teksten. Web teksten die mensen lezen en overtuigen.

website voor lunchroom

website voor lunchroom

Om een lekkere thee te krijgen heb je maar een afgewogen hoeveelheid thee nodig. Ook met een website maak je keuzes. Wat zet je op je pagina om goed te communiceren met je klant. Elke lunchroom is anders en verkoopt ook andere producten. Je laat dit naar voren komen op je website.