Selecteer een pagina

Website voor bloemist

Ben jij een bloemist en wil jij een website? Zonder veel zorgen snel online met een mooie site. En verrassend voordelig.

Gratis 1 jaar webhosting voor Orders boven €750!

Meer Info

Bloemist website

– 10%

Kies je dit website ontwerp dan geef ik je direct 20% korting op de offerte. Wil je toch iets anders, dan krijg je een mooie prijs

Mijn specialiteit

Als webdesigner lever ik websites kant en klaar. Dus ook met die verkoopteksten. Webteksten zijn belangrijk om jouw klanten te overtuigen.

Jouw bedrijfswebsite

Met een website voor de bloemist kun je bedenken wat jouw markt is. Dit komt naar voren op jouw website.

Website en onafhankelijk

Een nieuwe website zou jou niet moeten binden aan je webdesigner. Ik leg je graag uit hoe je teksten aanpast en hoe je een mooie pagina toevoegt.

Handgemaakte Website

Jij maakt mooie boeketten, ik maak maak mooie handgemaakte websites. Bekijk gerust wat voorbeelden.

Aanbevolen producten

Als bloemist verkoop je natuurlijk aanbevolen producten. Als webdesigner heb ik ook aanbevolen producten zoals het CMS programma WordPress. Ik heb aanbevolen plugins voor de verbetering van je website. En ik heb een aanbevolen thema.

Aanbevolen CMS

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld en dus aanbevolen. Het werkt zoals Word van microsoft. Je maakt er makkelijk zelf extra verkooppagina’s mee.

Aanbevolen plugins

Met plugins zorg je dat je website veilig is. Dat je een formuiier of zelfs een webshop toevoegt. Door een plugin kun je ook beter voor Google schrijven, zodat je beter wordt gevonden.

Aanbevolen Thema

Een thema verzorgt hoe je website eruit ziet. Ik beveel mijn thema aan omdat je website dan snel laadt en leesbaar is op de mobiel en desktop.

Jouw website op maat gemaakt

Niet iedere bloemist is hetzelfde. Ook hun websites zijn anders ingericht. Welk ontwerp jij ook wilt, ik zorg dat jouw website bij jouw bedrijf past.

De collectie in de herfst

Websites zijn niet als bloemen. Jouw website gaat elk jaargetijde werken. Zolang mensen op zoek zijn naar een boeket of een bosje bloemen. Jouw website staat 24/7 klaar om je klanten te ontvangen.

“Ik ben een bloemist in Delft en ben erg blij met website die wikkelweb heeft gemaakt. Mooie afstemming van foto’s met een tekst die precies verwoord wat ik denk.”

Mamu Shikdarie

Ik maak websites voor bloemisten in heel Nederland!

Meer Info

Mijn adres

Address

Elzenlaan 118
2612 VX Delft

Contact

06 20273573

Ik ben bereikbaar

Ma-Vr:  09:00 – 17:00

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte