Selecteer een pagina

Webdesign Delft

Heb jij een website nodig? Dat is slim. Want zonder een website ben jij niet te vinden in Google. Zonder een website kun je ook geen landingspagina voor je advertentie maken. Je kunt dan niet groeien met je bedrijf.

Ik maak websites en landingspagina’s. Met jouw webdesign op maat. Compleet met web teksten en foto’s. Zo krijg jij een website die je klanten verleidt tot aankoop.

Bij elke nieuwe website gebruik ik het content management systeem (CMS) WordPress. Met dit CMS kun jij later altijd heel makkelijk pagina’s bijmaken. Onbeperkt.

Webdesign online diensten

Nieuwe websites

Wil jij een website die klanten oplevert? Door het gebruik van van SEO tekst, overtuigende tekst, webdesign en UX krijg jij straks een website die klanten oplevert.
U

zoekmachine SEO

Staat jouw pagina al hoog genoeg in Google? Met zoekmachine optimalisatie (SEO) kun je jouw pagina hoger krijgen. Het begint allemaal met zoekwoorden onderzoek.
w

copy writer

Heb je een website maar heb je geen benul van teksten schrijven? Teksten die de klant aan de hand meeneemt om uiteindelijk jouw product te kopen. Ik kan dat voor je doen.

Enige voorbeelden uit mijn portfolio

WordPress website pakket

Ik ben gespecialiseerd in het maken van WordPress websites. Dit doe ik aan de hand van 3 pakketten. Jij bepaalt hoe duur jouw website wordt. Wat zoal in een website pakket zit:
altijd 100% maatwerk
met een contact pagina
leesbaar op zowel mobiel als laptop (responsive)
sociale pagina’s gekoppeld

Zoekmachine Optimalisatie

Wil je dat klanten jou online vinden? Je moet dan wel de juiste woorden gebruiken. De juiste zoekwoorden zogezegd. Dit is een aparte dienst van mij, maar is ook in de website pakket opgenomen.
zoekwoorden onderzoek
verbeteren van jouw website structuur
alles direct in jouw website verwerkt
gebruik van SEO software

Webteksten van een copywriter

Heb jij moeite met het schrijven van een vlotte webtekst? Een tekst die de bezoeker verleidt? Als copywriter schrijf ik alleen voor het web. Een specialisatie die maar weinigen bezitten.
je bezoeker leest meer tekst
daardoor klikt hij vaker
je conversie rate gaat omhoog
de bounche rate zakt

Wat klanten zeggen over mijn diensten

Goed werk geleverd! Snelle response bij vragen en aanpassingen. Aanrader voor iedere (startende) ondernemer! Een nieuwe tevreden klant van Meij Design.
John

marketing manager, Divinelashes

Meij Design & Survey is deskundig en professioneel met WordPress en SEO. En, heel belangrijk voor mijn bedrijf, een goed inlevingsvermogen voor de belangen van mijn potentiële cliënten zodat zij mijn acupunctuurpraktijk goed gaan vinden. Prettige samenwerking en snel resultaat.
drs. Renny Wiegerink

eigenaar, Auryn-acupunctuur

Great guy, professional service. Very speedy and true to his word.
Mohamed Ali

eigenaar, SSC Freight

Ik had problemen met de juiste instellingen van een plugin voor WordPress. Gilles heeft de plugin ingesteld en de uitstraling ervan op mij website ook verbeterd. Nu kunnen mijn klanten op een afgeschermde pagina hun documenten naar me toe sturen!
Willem de Bie

eigenaar, Skyfootage

Gilles heeft me geholpen toen ik problemen had met sommige files op mijn server. Snel gereageerd en na zijn hulp kon ik weer in mijn WordPress dashboard.
Heel erg bedankt, Gilles!
Boldy Boedy

eigenaar, Hansmade Services

Excellent work! Very quick responses, very knowledgable, round the clock support!  We recommend Meij Design.
Victoria

marketing manager, Xinaps B.V.

Ja, ik heb een website vraag

Stuur mij een vrijblijvende offerte

WordPress websites geven meer klanten

Complete WordPress website

Verbeteren van bestaande websites

SEO en verkoop teksten

Persoonlijk gesprek

13 + 8 =