Virtual assistant (VA)

Een virtual assistant nodig? Ben je een drukke ondernemer? Kom je om in je werk? Heb je iemand nodig om je website bij te houden? Een landingspagina voor je schrijft? Of je Google Ads beheert?

Doordat werk zich opstapelt, wordt afgeraffeld of niet wordt georganiseerd zul je op een gegeven moment achter feiten aanlopen. En dat is jammer. Voor je het weet heb je geen vrije tijd meer of vermindert je omzet. Beide zijn niet aan te raden.

Ik ben als virtual assistant in te huren. Als zzp’er op uurbasis. Ik ben goed in websites, in Google Ads, in verkooppagina’s en in AB testen.

Onze samenwerking

Met het inhuren van een virtueel assistent gaat jouw productiviteit omhoog. Je verliest geen tijd met je website. Zoals het ontwerp, het onderhoud, nieuwe webteksten, of het schrijven van advertenties voor Google.

Jij kunt je tijd nuttiger gebruiken voor je eigenlijke werk. Het werk waar jij goed in bent en waar jij meer geld mee verdient dan dat jouw personal asssistant kost.

Als virtueel assistent ben ik goed in de online wereld. Tenminste, alles wat met je WordPress website en met Google te maken heeft. 

 

Bedrijven voor wie ik gewerkt heb

Website beheer

Mijn specialisatie als virtual assistant is de WordPress website. Ik schrijf webtalen als CSS, HTML en javaScript. PHP kan ik lezen en aanpassen.

Je databank en je WordPress files hebben dan ook geen geheimen voor mij. Dat is wel een veilig idee, als je afhankelijk bent van je website.  

 

Google Ads

Google heeft per pagina verschillende advertenties. Wil je snel hoog in Google staan, dan zijn Google Ads de manier om dit snel voor elkaar te krijgen.

Sterke punten als virtual assistant

Niet iedereen heeft dezelfde sterke punten. Ik ben goed in WordPress websites. Het ontwerp. Het onderhoud. Het AB testen van je verkooppagina. Het opzetten van je Google Ads campagne.

website beheer

Ik maak nieuwe pagina’s voor je website. En ontwerp ze inclusief tekst en foto’s.

WordpRess onderhoud

Ik verzorg de backups van je website. Update de core, het thema en de plugins.

copy writing

Ik schrijf jouw nieuwe verkooppagina

AB testen

Ik zorg voor een AB test an analyseer de uitkomst

SEO

Met SEO kun je ook pagina’s hoger in Google krijgen.

Google Ads

Ik zet Google Ads campagnes op voor mezelf en voor klanten

Ik ben Gilles van der Meij

Ik werk als ZZP’er vanuit mijn kantoor in de binnenstad van Delft

Een echt kantoor waar jij rustig jouw probleem kunt overleggen. Tenminste als die over je website of marketing in Google gaat.   

Ik heb de opleidingen VWO en HTS. Ben dus technisch van origine. Analyseren van AB testen en Google Ads heb ik geleerd aan de hand van mijn eigen bedrijf, veel boeken en enkele cursussen.

Hetzelfde geldt voor WordPress. Ik doe niets anders dan het werken met dit Content Management Syteem (CMS).  Ik ben dan ook een gespecialiseerde persoonlijke assistent. Niet iemand die ook jouw emails doet. 

 

 

Ja, ik wil een virtual assistant

Stuur mij een vrijblijvende offerte
De virtueel assisteent creëert rust en meer omzet

Ontwerp van nieuwe website

Onderhoud van WordPress websites

Google Ads, opzetten en verbeteren

SEO

Kosten per uur vanaf € 45,- ex btw

8 + 3 =