Selecteer een pagina

Virtual assistant (VA)

Een virtual assistant nodig? Ben je een drukke ondernemer? Kom je om in je werk? Heb je iemand nodig voor een paar uurtjes om zaken te organiseren of om je website bij te houden?

Doordat werk zich opstapelt, wordt afgeraffeld of niet wordt georganiseerd zul je op een gegeven moment achter feiten aanlopen. En dat is jammer. Voor je het weet heb je geen vrije tijd meer of vermindert je omzet. Beide zijn niet aan te raden.

Ik ben als virtual assistant in te huren. Als zzp’er op uurbasis. Ik ben goed in organiseren en in websites.

Onze samenwerking

Met het inhuren van een virtueel assistent gaat jouw productiviteit omhoog. Je verliest geen tijd met het beantwoorden van je mails, met het onderhouden van webteksten of het schrijven van advertenties.

Jij kunt je tijd nuttiger gebruiken voor je eigenlijke werk. Het werk waar jij goed in bent en waar jij meer geld mee verdient dan dat jouw personal asssistant kost.

Als virtueel assistent ben ik gewend om taken over over te nemen. Taken zoals het beantwoorden van jouw emails. Het inplannen van verhuur of het inplannen van werk. Het bijhouden van je website. Of het te woord staan van jouw klanten.

 

Voor wie ik ook gewerkt heb

Website beheer

Mijn specialisatie als virtual assistant is WordPress website beheer. Ik schrijf webtalen als CSS, HTML en javaScript. PHP kan ik lezen en aanpassen.

Qua het schrijven van webtekst ben ik opgeleid door Peter Post. Een reclame man die zelf voor grote merken advertenties schrijft.

Ik kan je helpen met het schrijven van je facebook advertentie. Met het schrijven of redigeren van je webteksten. Zodat je de lezer aanspreekt en verleid tot actie.

Sterke punten als virtual assistant

Niet iedereen heeft dezelfde sterke punten. Ik ben goed het welkom heten van je klanten. Het schrijven van teksten en het onderhouden van WordPress websites.

website beheer

Ik maak nieuwe pagina’s voor je website. En ontwerp ze inclusief tekst en foto’s.

WordpRess onderhoud

Ik verzorg de backups van je website. Update de core, het thema en de plugins.

copy writing

Ik schrijf jouw nieuwe teksten vanuit het probleem van je klant.

planning bij verhuur

Ik verwerk de aanvraag in je planning. En verstuur de bevestiging.

Organiseren

Emails, attachments en webteksten. Er is altijd wel wat te organiseren.

advertenties

Ik schrijf jouw advertenties in Facebook en Adwords als copywriter.

Hi, ik ben Gilles van der Meij

Een zzp’er die werk uit jouw handen neemt. Ik heb jarenlange ervaring in administratieve taken. Zo werkte ik als stuurman met planningstaken voor lading en bemanningswerk, maakte ik bij Germanischer Lloyd certificaten en verhuur ik nu sporthallen voor sportfondsen.

Voor Sportfondsen help ik met de verhuur van sporthallen via het administratie programma Recreatex.

Ik heb de opleidingen vwo, hts swtk, hbo stuurman, hbo webdesign en hbo javaScript gevolgd. Voor het schrijven van website teksten heb een gespecialiseerde cursus gevolgd.

Omdat veel ondernemers wel een website hebben maar niet de tijd om de web teksten te schrijven, schrijf ik deze voor ze. Je kunt me dus per pagina of uur inzetten.

Ben je een makelaar en verhuur je woningen. Tijdelijk een representatieve man nodig die de klant kan rondleiden? Of een webwizard die de tijdelijke stroom van huizen moet aanpassen. Ik ben hier goed in, word blij van het contact met de klant en ken de bijbehorende administratie.

 

Ja, ik wil een virtual assistant

Stuur mij een vrijblijvende offerte

De virtueel assisteent creëert rust en meer omzet

Voor copywriting van websiteksten

Advertenties voor Adwords en Facebook

Maken van backups and updates

Hulp bij werk en/of verhuur planning

Kosten per uur vanaf € 45,- ex btw

Korting tot wel 15% voor grotere projecten

12 + 12 =